7 x TOFFE DINNERSHOWS IN AMSTERDAM (2024)

Vind hier 7 dinnershows in Amsterdam voor een geweldige en complete avond uit >

Bar Rouge

Bar Rouge vind je in de Supperclub, die is omgetoverd tot een intieme Parijse bar en nachtclub.Denk aan een club lounge gevoel DJ en prikkelende shows die zorgen voor een zwoel sfeertje. Geniet hier van Aziatische favorieten zoals heerlijke sushi rolls, oesters en dim sum, maar ook bijzondere combinaties die samenkomen op shared dining planken. Meer informatie over Bar Rouge vind je hier >
Reserveren doe je hier >

7 x TOFFE DINNERSHOWS IN AMSTERDAM (1)Dinnershows Amsterdam // Dinner show Amsterdam // Diner en entertainment Amsterdam

Bellezza Amsterdam

Dit bijzondere restaurant in Amsterdam verschuilt zich op de Wallen, achter een smal steegje. Daar beginnen de verrassingen, want dat is wat Bellezza graag doet: verrassen. 140 minuten lang word je hier meegenomen door de verschillende ruimtes van een verborgen pakhuis. Het diner wordt geserveerd in een spiegelzaal, waar een amuse en vier fine dining gerechten worden geserveerd.

Elk gerecht wordt begeleidt door een audio-visueel programma. Heel tof! Geen show door mensen dus, maar door middel van bijzondere beelden. Na het diner verplaatst de avond zich naar de ‘desserthemel’. Hoe dat eruit ziet, daar moet je zelf maar achter komen! Een tafeltje reserveer je hier >

7 x TOFFE DINNERSHOWS IN AMSTERDAM (2)

Cinetol

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie die gelukkig ook corona-proof is. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow waarbij iedere week weer een ander talent op de planken staat. Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een 3-gangendiner, live muziek van opkomend talent en een DJ in de intieme setting van onze zaal.
Reserveren doe je hier>

Ook leuk! Vind hier 12 restaurants met fine dining gangen- of een chef’s menu >

Paleis van de Weemoed

Geniet hier van een avond uit vol Burlesque-entertainment. Dit theaterrestaurant is een herontdekking van de prachtige theatrale zangstukken uit het verleden, uitgevoerd door flamboyante artiesten in de sfeer van een nachtclub. Kortom, een bijzondere avond uit vol humor, vermaak en heerlijke gerechten zonder poespas.
Reserveer deze dinnershow hier>

Zin in iets nieuws? Vind hier 11 bijzondere restaurants in Nederland >

Boom Chicago

Bij comedy club Boom Chicago weet je dat je met een lach op je gezicht de avond doorkomt. Ook hebben ze eten en een live DJ toegevoegd aan hun bekende Boom Chicago improvisatie comedy show. Er is een pop-up keuken en ze serveren prima eten. Het is geen Michelin-ster diner, maar dat is juist de bedoeling. Gewoon lekker ontspannen eten en drinken met vrienden voorafgaand aan de show.
Reserveren doe je hier >

Pasta è Basta

Op zoek naar een romantisch restaurant voor een date night? Reserveer (tijdig) een tafeltje bij Pasta è Basta! Hier doe je meer dan alleen lekker eten. In dit ‘interactieve’ restaurant word je namelijk niet alleen verwend door het eten van topchef Ron Blaauw en zijn team, je wordt er bediend door professionele zangeressen en het eten wordt uitgeserveerd op de vleugel (!) van de piano in de zaak. Dit bij elkaar zorgt voor een unieke ervaring en een perfecte avond uit in de prachtige grachtengordel in het centrum van Amsterdam.
Reserveer hier een tafeltje>

Dinnershow Amsterdam

’t Sluisje

In hartje Amsterdam, vlak achter het Koninklijk Paleis, midden in de Jordaan, vind je al zo’n 25 jaar theaterrestaurant ‘t Sluisje. Tijdens een 3-gangen keuzemenu geniet je hier van spectaculaire travestieshows en bijzonder entertainment. Van dragqueens die rondom je tafel lopen moet je zeker niet raar opkijken hier. Ook leuk: je kunt ’t Sluisje afhuren om met eigen gezelschap te genieten van een dinnershow.
Reserveren doe je hier>

En, naar welke van deze dinnershows in Amsterdam ga jij binnenkort?

> Psssst! Heb jij een tip voor onze redactie? Laat het ons weten door een mailtje te sturen.

CategoriesWeekend tips

7 x TOFFE DINNERSHOWS IN AMSTERDAM (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5271

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.